mtfkft

A Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft. magyar magántulajdonban lévő Cég

amely a termőföld hasznosítás és értékesítés terén ér el jelentős sikereket.

A Cég 2006 óta van jelen a magyar földpiacon, megbízhatóságának alapját a munkatársak sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi. Szolgáltatásaink és erőforrásaink folyamatos bővítésével ma már széles körben szolgáljuk ki a földtulajdonosok és a gazdálkodók igényeit.

A termőföld értékteremtő képességének kiaknázásával gondoskodunk megbízóink földjeinek teljes körű hasznosításáról. Emellett kiemelten hatékonyan működünk közre a termőföldek értékesítésében.

Az állami birtokpolitikával összhangban tevékenységünk részeként foglalkozunk a kistulajdonok egyesítésével és a megfelelő birtoktestek kialakításával, hiszen felismertük azt, hogy a magyar birtokrendszer egyik legnagyobb problémája az elaprózódottság és az osztatlan közös tulajdonok még mindig magas száma.

Mindezeket, tapasztalt, szakértő munkatársaink, valamint kiterjedt agrár, hivatali és földpiaci kapcsolatrendszerünk segíti.

A jövőre nézve fontos cél, az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása és a megbízások még magasabb szintű teljesítése.
A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme a minőségi feladatmegoldáson túl, az ügyviteli folyamataink magas színvonalú kidolgozottsága.

Keressen bennünket, ha termőföld közvetítéssel, hasznosítással vagy üzletviteli tanácsadással kapcsolatban van kérdése, vagy ezekkel összefüggésben szakértő segítségre szorul!